Betpost

Το βάρος στην επίθεση της Μπασκόνια στη betshop.gr

Το βάρος στην επίθεση της Μπασκόνια στη betshop.gr
32ης στροφής συνέχεια στο Ισπανικό πρωτάθλημα και την ACB με την πρωτοπόρο, μαζί με τη Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια να δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Μπανταλόνα. Εμπιστοσύνη και τώρα στις επιθετικές αρετές της και τις αποδόσεις της Betshop.
Την ίδια ώρα που οι θέσεις για το σπουδαίοτερο γεγονός της σεζόν στην Ευρώπη (Final-4, Κάουνας) έκλεισαν, στην Ισπανία και την ACB συνεχίζουν να οδεύουν προς το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η δύσκολη εξόρμηση της Μπασκόνια στη Μπανταλόνα είναι φυσικά εκείνη που κεντρίζει το ενδιαφέρον στοιχηματικά και όχι μόνο.

Οι Βάσκοι, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι στη βαθμολογία, δεν δείχνουν να κόβουν... ρυθμό στην επίθεση εμφανίζοντας βέβαια τις ίδιες παθογένειες στην άμυνα. Το σκορ σε κάθε τους παιχνίδι τους τελευταίους μήνες ξεφεύγει και γιατί αυτό να διαφοροποιηθεί κόντρα στη Μπανταλόνα; Οι γηπεδούχοι έχουν εφασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα playoffs και το μόνο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν είναι η 6η θέση (αν μπορεί να ειπωθεί ελπίδα το να παίζεις με τη Ρέαλ που είναι 3η αυτή τη στιγμή).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η υποβιβασμένη Φουενλαμπράδα υποδέχεται την ποιοτική Γκραν Κανάρια. Οι νησιώτες που έπαιξαν τα... ρέστα τους στην έδρα των Βάσκων και πήγαν το ματς στην παράταση, δεν αποτελούν και την πιο αξιόπιστη ομάδα εκτός έδρας με τη νίκη ναι μεν να έρχεται αλλά με ένα όχι και τόσο υψηλό χάντικαπ.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(11/5, 19:00) Γιοβεντούτ Μπανταλόνα - Μπασκόνια Over 169.5 πόντους στο 1,87 της Betshop 

(11/5, 22:00) Φουενλαμπράδα - Γκραν Κανάρια 2 με χάντικαπ -13,5 πόντους στο 1,85 της Betshop

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0