Betpost

Europa League: Επιλογές σε απόδοση 3.50 στη Novibet

Europa League: Επιλογές σε απόδοση 3.50 στη Novibet

Δυάδα επιλογών από τις αναμετρήσεις του Europa League.

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σεβίλλη στον πρώτο αγώνα της σειράς για τα ημιτελικά του Europa League. Οι γηπεδούχοι μπορεί στο πρωτάθλημα να βρίσκονται αυτή την στιγμή εντός τετράδας, ωστόσο εκκρεμεί μία απόφαση για την αφαίρεση 15 βαθμών από το πρωτάθλημα. Έτσι η εξασφάλιση του εισιτηρίου για το επόμενο Champions League είναι αμφίβολη μέσα από την Serie A.

Μοναδικός τρόπος πλέον, η κατάκτηση του Europa League. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη διοργάνωση. Φέτος βέβαια δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρότι απέκλεισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο. Αν λοιπόν οι «μπιανκονέρι» θέλουν τον τίτλο, πρέπει τουλάχιστον σε αυτό το ματς να επικρατήσουν.

Στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Ρόμα υποδέχεται στο Ολίμπικο την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου μετά το Conference League της περασμένης σεζόν.

Η Μπάγερ ωστόσο έχει ανέβει επίπεδο με την έλευση του Τσάμπι Αλόνσο και αποτελεί την… απρόβλεπτη ομάδα της τετράδας. Οι γηπεδούχοι κινούνται πάντα με αμυντική προσέγγιση, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν μία δυνατή επιθετική γραμμή. Κάπου εκεί ενδιάμεσα θα κριθεί το παιχνίδι. Επιλογή τα 2-3 γκολ.

Οι προτάσεις του BN Sports:

22:00 Γιουβέντους - Σεβίλλη, 1 σε απόδοση 1.80 από τη Novibet

22:00 Ρόμα - Μπάγερ Λεβερκούζεν, 2-3 γκολ σε απόδοση 1.91 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0