Betpost

Η πίεση για την πρόκριση φέρνει χαμηλό σκορ στο Μονακό με τη Νovibet.gr

Η πίεση για την πρόκριση φέρνει χαμηλό σκορ στο Μονακό με τη Νovibet.gr
Η τετράδα του Final-4 της Ευρωλίγκα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Κάουνας θα προκύψει σήμερα (10/05) με τους πέμπτους αγώνες στα ζευγάρια Μονακό - Μακάμπι και Ρεάλ - Παρτιζάν.
Πρώτο, χρονικά, το παιχνίδι της Μονακό με τη Μακάμπι. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες εντός και εκτός έδρας, από μία έκαστη και τώρα κρίνονται τα πάντα. Η «ομάδα του λαού», η Μακάμπι, διαθέτει το βαρύ όνομα και την εμπειρία, η Μονακό τον ενθουσιασμό και το περσινό ζευγάρωμα με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ένα ματς όπου ο ένας θα φοβάται τον άλλο, με περίσσια πίεση και χαμηλό σκορ όπως συνέβη στους τρεις πρώτους αγώνες που ήταν ανταγωνιστικοί και είχαν σκορ κάτω από τους 162,5 πόντους.

Στη Μαδρίτη μετά από δύο ζευγάρια εκτός έδρας νικών από τις δύο ομάδων η Ρεάλ είναι αυτή που φαντάζει φαβορί λόγω έδρας. Όμως η Παρτιζάν δεν πρόκειται να αλλάξει το παιχνίδι της, με επιθέσεις σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα ενώ η επιστροφή του αρχισκόρερ της Κέβιν Πάντερ θα απελευθερώσει τους πάντες. Ποντάρισμα λοιπόν στο over 81,5 πόντοι για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η πρόταση του BN Sports:

(10/05, 21.00) Μονακό - Μακάμπι Under 162,5 στο 1.93 από τη novibet.gr
(10/05, 22.00) Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν, Παρτιζάν over 81,5 πόντοι στο 1.93 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0