Betpost

Μίλαν – Ίντερ σε μία κλασική, ιταλική «μονομαχία» με N/G στη Novibet!

Μίλαν – Ίντερ σε μία κλασική, ιταλική «μονομαχία» με N/G στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ, με φόντο τη Novibet.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Μίλαν με την Ίντερ, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League μεταξύ τους, με την ομάδα του Πιόλι να είναι γηπεδούχος, για μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μπορεί να μιλάμε φυσικά για πολύ υψηλό επίπεδο, αν αναλογιστεί κανείς τη φάση του θεσμού στην οποία βρισκόμαστε, όμως αυτό δεν αναιρεί πως συζητάμε για μία κλασική, ιταλική «μονομαχία», στην οποία δεν θεωρούμε πως θα παρακολουθήσουμε πολλά γκολ και ιδιαίτερο θέαμα.

Πολύ Under 2,5 μοιάζει να περιλαμβάνει το ματς, με αμφότερες να είναι προσεκτικές και τη Μίλαν να χρησιμοποιεί ως «όπλο» την άμυνά της, βασιζόμενη στην οποία προκρίθηκε τόσο απέναντι στην Τότεναμ, όσο και κόντρα στη Νάπολι, στα προημιτελικά του θεσμού.

Επιλέγουμε όμως το N/G που επιβεβαιώνεται στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τους γηπεδούχους να μετρούν μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα (1-1-3).

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μίλαν – Ίντερ N/G στο 1.80 από τη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0