Betpost

Παραμένουν «ζωντανοί» Νικς και Ουόριορς για τριπλασιασμό από την Betshop

Παραμένουν «ζωντανοί» Νικς και Ουόριορς για τριπλασιασμό από την Betshop

Οι προτάσεις του BN Sports για τις αναμετρήσεις του NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/05).

Στα ημιτελικά της Ανατολής στο NBA, έφτασε η στιγμή για το game 5 στη σειρά των Νικς με τους Χιτ (11/05, 2:30). Το Μαϊάμι πάει στη Νέα Υόρκη με προβάδισμα 3-1 και θέλει μόλις μία νίκη, για να «κλειδώσει» την παρουσία του στα τελικά.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να πέσουν χωρίς «μάχη». Πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να δώσουν συνέχεια στις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων. Για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε τον άσο με χάντικαπ -4,5 πόντους στους γηπεδούχους, το οποίο και θα βρούμε σε απόδοση 1.95 από την Betshop.

Έπειτα, θα μεταφερθούμε στο Σαν Φρανσίσκο (11/05, 5:00). Οι Λέικερς προηγούνται με 3-1 στη σειρά με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και έχουν για τα καλά το… πάνω χέρι για την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης.

Για άλλη μία φορά, όμως, θα στηρίξουμε την αντίδραση από την πλευρά των γηπεδούχων. Η παρέα του Στεφ Κάρι έχει το ματς στην έδρα της και θα μπει στο παρκέ με το… μαχαίρι στα δόντια. Θα πάμε, λοιπόν, με τη νίκη των «πολεμιστών» με χάντικαπ -7,5 πόντους στους γηπεδούχους, που θα βρούμε σε απόδοση 1.89 από την Betshop.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(11/05, 2:30) Νιου Γιορκ Νικς – Μαϊάμι Χιτ 1 με χάντικαπ -4,5 πόντους στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.95 από την betshop.gr

(11/05, 5:00) Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Λος Άντζελες Λέικερς 1 με χάντικαπ -7,5 πόντους στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.89 από την betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0