Betpost

Με απόδοση… τριπλασιασμού στη Novibet, πώς να μην στηρίξουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Με απόδοση… τριπλασιασμού στη Novibet, πώς να μην στηρίξουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την επικείμενη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τη «Βασίλισσα» να συναντάται σε απόδοση τριπλασιασμού στη Novibet.

Μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση, αν αναλογιστεί κανείς την αστάθεια που τη χαρακτηρίζει στην κανονική διάρκεια της La Liga, όμως αυτό δεν αναιρεί πως προέρχεται από τον νικηφόρο τελικό του Copa Del Rey απέναντι στην Οσασούνα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον Μαρσέλο που κατακτά 25 τρόπαια με τους «μερένχες», τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι διανύει την κορυφαία της περίοδο στη σεζόν.

Μετρά 10 συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο Premier League, έχει καταφέρει να ξεπεράσει στη βαθμολογία την Άρσεναλ, αλλά ουδείς μπορεί να τη στηρίξει με βεβαιότητα για «διπλό» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», από τη στιγμή θεωρείται το απόλυτο φαβορί κόντρα στη «Βασίλισσα», με τις μνήμες από τον απίθανο περσινό αποκλεισμό να μην έχουν ξεθωριάσει.

Συνεπώς, επιλέγουμε την 4η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, σε απόδοση τριπλασιασμού από τη Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ 1 στο 3.20 από τη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0