Betpost

Βολεύουν οι ισοπαλίες στη Serie A και το Pame Stoixima!

Βολεύουν οι ισοπαλίες στη Serie A  και το Pame Stoixima!

Μετά τη στέψη της Νάπολι ως πρωταθλήτρια Ιταλίας, το πρόγραμμα της 34ης στροφής της Serie A κλείνει με αμφίρροπες αναμετρήσεις μεν, χωρίς τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον δε.

Τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ιταλίας ήταν στραμμένα στον Νότο και τη γιορτή της Νάπολι. Η γειτονική χώρα όμως σφύζει από τη «στρογγυλή θεά» και όσο αυτό γυρίζει, τόσο θα παρακολουθούν το λεγόμενο… βασιλιά των σπορ.

Η 34η Αγωνιστική της Serie A «κλείνει» με τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις. Στο Έμπολι, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την ανεβασμένη Σαλερνιτάνα. Και οι δύο συγκατοικούν στην 14η θέση και τους 35 βαθμούς, μοιάζοντας να έχουν σώσει την παρτίδα. Ούτως ή άλλως τα ισόπαλα αποτελέσματα κυριαρχούν όλη τη χρονιά, συνεπώς γιατί να μην έρθει ένα ακόμα βολικό «Χ»;

Λίγο αργότερα στο ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική και τη βραδιά, η Μπολόνια των Λυκογιάννη και Κυριακόπουλου δοκιμάζεται στην Εμίλια-Ρομάνια, ομάδα που ανήκει ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο παρότι για μεγάλο διάστημα βρίσκονταν στα… πρόθυρα της Ευρώπης, έχουν χάσει εδώ και καιρό το «τρένο», απέχοντας βέβαια αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(8/5, 19:30) Έμπολι – Σαλερνιτάνα, Η ισοπαλία σε απόδοση 2.95 του Pame Stoixima

(8/5, 19:30) Σασουόλο – Μπολόνια , Η ισοπαλία σε απόδοση 3.40 του Pame Stoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0