Betpost

Σε πάει... διακοπές η κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο pamestoixima.gr!

Σε πάει... διακοπές η κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο pamestoixima.gr!
Έχει τοποθετήσει 14 τρόπαια με τα... μεγάλα αυτιά στο παλμαρέ της κι' όμως δεν θεωρείται το πρώτο φαβορί. Το να καταλήξει το Champions League της σεζόν 2022-23 και πάλι στη Μαδρίτη, σε τιμή «δώρου» από το pamestoixima.gr
Οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές επιστρέφουν με τη μάχη για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπάιου να μπαίνει στην τελική της ευθεία. Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ ρίχνονται στη μάχη των ημιτελικών και οι στοιχηματικές προβλέψεις για την ομάδα εκείνη που θα φτάσει ως το τέλος της διοδρομής «φουντώνουν».

Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στις αποδόσεις, καταλαβαίνει κανείς ότι οι εταιρίες στοιχιματισμού, χρίζουν τους «Πολίτες» ως ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού. Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα...διψάει για να κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης όμως για να το κάνει πράξη αυτό, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης. Της πολυνίκης του θεσμού, του κλαμπ εκείνου που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο να παραμένει πιστή στα μεγαλύτερα ραντεβού της «στρογγυλής θεάς». Όταν λοιπόν αυτό το σύνολο είναι αουτσάιντερ, δεν δύναται να μην το εμπιστευθείς.

Ακόμα βέβαια και την πανίσχυρη Μάντσεστσερ Σίτι να αποκλείσει, σε έναν αγώνα με ιταλική ομάδα όλα γίνονται, ωστόσο αν μπορεί κανείς να εμπιστευθεί το περίφημο know how, μόνο οι «μερένγκες» ξέρουν ακρθιβώς τον τρόπο.

Η πρόβλεψη του BN Sports για την κατάκτηση του Champions League:

(10/6, Κωνσταντινούπολη) Ρεάλ Μαδρίτης κατάκτηση στο 3.85 του pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0