Betpost

Έρχεται η ώρα για την πρώτη νίκη της Τσέλσι με τον Λάμπαρντ, με έδρα τη Novibet!

Έρχεται η ώρα για την πρώτη νίκη της Τσέλσι με τον Λάμπαρντ, με έδρα τη Novibet!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιδράσει η Τσέλσι στις έξι συνεχόμενες ήττες και η αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ που… σχεδόν έχει σωθεί, μοιάζει ιδανική. «Διπλό» στο «Βιτάλιτι», σε απόδοση διπλασιασμού από τη Novibet.

Μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή σε τραγική κατάσταση, όμως η αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ μοιάζει η ιδανική περίπτωση για ένα αγωνιστικό restart.

Προέρχεται από την πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ, σε ένα ματς που ναι μεν έμοιαζε με ντέρμπι, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ στο Βόρειο Λονδίνο. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 στη λήξη του πρώτου μέρους, μείωσε με τον Μαντουέκε, αλλά το τελικό 3-1 σηματοδότησε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ στη σύντομη θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Ωστόσο, το ματς κόντρα στα «κεράσια» μοιάζει με την ιδανική ευκαιρία για τους «μπλε», προκειμένου να κερδίσουν για πρώτη φορά μετά από έξι συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία τους νίκη σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε χώρα στις 11 Μαρτίου, την στιγμή που η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων στο «Βιτάλιτι», ολοκληρώθηκε με 2-1 για τους Λονδρέζους.

Πάμε λοιπόν με το «διπλό» της Τσέλσι, για να βελτιώσει και το γεγονός πως αποτελεί την 13η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα στις εξορμήσεις της.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Μπόρνμουθ - Τσέλσι 2 στο 2.20 στη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0