Betpost

Super League play out: Παιχνίδι με γκολ σε 3.50 απόδοση από τη Novibet

Super League play out: Παιχνίδι με γκολ σε 3.50 απόδοση από τη Novibet

Δύο επιλογές στοιχήματος από τα play out της Super League σε απόδοση που φτάνει το 3.50 στη Novibet.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στις 20:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των play out. Οι δύο ομάδες χρειάζονται από έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Πολύ πιθανό προς τα εκεί να οδηγηθεί ο αγώνας, αφού αμφότερες τη φετινή σεζόν έχουν… ρέντα με τις ισοπαλίες.

Οι αποδόσεις θέλουν το ματς να κινείται σε χαμηλό τέμπο, για αυτό και το under 2,5 προσφέρεται μόλις στο 1.30! Προκαλεί λοιπόν η απόδοση του over 1,5 το οποίο βρίσκεται στο 1.85 στη Novibet. Στο τέλος της ημέρας μπορεί καμία από τις δύο να μην χρειάζεται την ισοπαλία για να σωθεί, αν την ίδια ώρα ο Ιωνικός δεν κερδίζει και για αυτό υπάρχει λογική στο να σημειωθούν γκολ.

Όσο για τον Ιωνικό, αυτός φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» είναι πρώτοι σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα των play out, χωρίς να έχουν ήττα. Μπορεί η ομάδα της Νίκαιας να καίγεται για τη νίκη, αλλά οι Κρητικοί ως τώρα δεν έχουν «χαριστεί» σε κανέναν και θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς απόψε. Με τα προβλήματα που έχουν όμως αμυντικά, συν την ανάγκη για βαθμούς του Ιωνικού, έχει λογικά να κοιτάξουμε στο αμφίσκορο.

Οι προτάσεις του BN Sports:

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, Over 1,5 σε απόδοση 1.85 από τη Novibet

20:00 ΟΦΗ – Ιωνικός, Goa/goal σε απόδοση 1.90 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0