Betpost

Φαβορί η Μπράιτον κόντρα στη Γιουνάιτεντ, «διπλασιάζει» ο άσσος στη Novibet!

Φαβορί η Μπράιτον κόντρα στη Γιουνάιτεντ, «διπλασιάζει» ο άσσος στη Novibet!

Διαβάστε την εκτίμηση του BN Sports για το μεγάλο παιχνίδι της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Εντύπωση προκαλούν οι αποδόσεις, σε όλες τις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες, με φόντο την αναμέτρηση της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «γλάρους» να φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσουν των «κόκκινων διαβόλων».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν πέρυσι στην προ τελευταία αγωνιστική σε αυτό το γήπεδο με 4-0, το σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά η απόδοση στην οποία συναντάται ο άσσος, στο μέσο όρο των ελληνικών στοιχηματικών εταιριών, δεδομένα προκαλεί εντύπωση.

Θεωρείται το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο η Μπράιτον, με την διαφορά ανάμεσα στον άσσο και το «διπλό» να είναι πολύ μεγάλη, παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρούσε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες επί των «γλάρων» πριν το περσινό κάζο.

Έχει «μεγαλώσει» πολύ η Μπράιτον, είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη στα μάτια του κοινού και η απόδοση του… διπλασιασμού ως προς τη νίκη της, σε μερικές ώρες από τώρα, αναδεικνύει για ακόμη μία φορά, την πρόοδο του συλλόγου υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Συνοπτικά, η εκτίμηση του BN Sports:

(22:00) Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 στο 2.06 στη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0