Betpost

Δυάδα με πολλά γκολ στην Premier League για τετραπλασιασμό από τη Novibet!

Δυάδα με πολλά γκολ στην Premier League για τετραπλασιασμό από τη Novibet!

Οι προτάσεις του BN Sports για τις αναμετρήσεις της Premier League το βράδυ της Τετάρτης (03/05).

Στην Premier League βρισκόμαστε πια πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Φούλαμ (03/05, 22:00) για την εξ αναβολής 28η αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις, φτάνοντας στην πέμπτη διαδοχική της νίκη.

Κοινός παρονομαστής των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών των «reds» είναι ότι σημειώνονται αρκετά τέρματα. Σε τρία εξ αυτών παρατηρήθηκε μάλιστα το over 3,5. Παρόμοια πιστεύουμε ότι θα είναι η εικόνα και στο ματς απέναντι στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.10 από τη Novibet.

Στο έτερο, επίσης εξ αναβολής, παιχνίδι της βραδιάς (03/05, 22:00), η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί στο «Έτιχαντ» τη Γουέστ Χαμ. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ και θέλει να δώσει συνέχεια στην παρουσία της εκεί μέχρι και το φινάλε, ώστε να φτάσει εκ νέου στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πολίτες» βρίσκουν δίχτυα με περίσσεια άνεση και αυτό περιμένουμε να κάνουν και απέναντι στα «σφυριά». Έτσι, η επιλογή μας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το over 3,5 γκολ, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.05 από τη Novibet.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(03/05, 22:00) Λίβερπουλ – Φούλαμ over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.10 από τη novibet.gr

(03/05, 22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.05 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0