Betpost

Με την «καυτή» Ατλέτικο και τα γκολ του Μεστάγια στο pamestoixima.gr

Με την «καυτή» Ατλέτικο και τα γκολ του Μεστάγια στο pamestoixima.gr
Με.. ανεβασμένη διάθεση συνεχίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει πάρει «φωτιά» επιθετικά. Σημαντικό ματς στο Μεστάγια ανάμεσα σε Βαλένθια και Βιγιαρέαλ με το Pame Stoixima να μοιράζει κέρδη.
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις κρύβει η δεύτερη μέρα της 33ης αγωνιστικής της La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης να θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, την ίδια ώρα που στο Μεστάγια, Βαλένθια και Βιγιαρέαλ «καίγονται» για το τρίποντο.

Σε δαιμωνιώδη κατάσταση βρίσκεται επιθετικά η Ατλέτικο Μαδρίτης και το εμπόδιο της Κάντιθ πολύ δύσκολα θα της προξενήσει προβλήματα. Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση και στην έδρα τους το σκορ δεν θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Στο μεγάλο, από βαθμολογικής και όχι μόνο, άποψης παιχνίδι της βραδιάς, η Βαλένθια υποδέχεται τη φουριόζα Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι και από εκεί που η συμμετοχή της στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου φαινόταν επισφαλής, δεν απέχει αρκετά από τα «αστέρια». Ωστόσο, οι «νυχτερίδες» παίζουν για την επιβίωσή τους και δεν αναμένετα να μείνουν με κάτω τα χέρια.

Οι προτάσεις του BN Sports: 

(3/5, 20:30) Βαλένθια - Βιγιαρεάλ Goal/Goal στο 1.65 του Pame Stoixima
(3/5, 23:00) Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ Over 2.5 στο 1.80 του Pame Stoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0