Betpost

Αντιστέκεται η Μονακό στο Ισραήλ σε εξαιρετική απόδοση από το pamestoixima.gr

Αντιστέκεται η Μονακό στο Ισραήλ σε εξαιρετική απόδοση από το pamestoixima.gr

Οι προτάσεις του BN Sports για τα game 3 των playoffs της EuroLeague το βράδυ της Τρίτης (02/05).

Οι αναμετρήσεις των playoffs της φετινής EuroLeague είναι έως τώρα συναρπαστικές και βρισκόμαστε αισίως στα game 3 των σειρών.

Η Μονακό βρίσκεται στο 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού η ισραηλινή ομάδα κατάφερε να «αποδράσει» με τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και να κάνει το «break». Οι Μονεγάσκοι, πλέον, δοκιμάζονται στο Ισραήλ (02/05, 21:05) και η αλήθεια είναι ότι θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο στην «καυτή» έδρα του αντιπάλου τους. Διαθέτουν, ωστόσο, την ποιότητα για να κοιτάξουν στα μάτια τη Μακάμπι.

Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το «διπλό» με χάντικαπ +5,5 πόντους στους φιλοξενούμενους, το οποίο και θα βρούμε σε απόδοση 1.82 από το pamestoixima.gr.

Στην έτερη αναμέτρηση της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται τη Σερβία για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν (02/05, 21:30), μετά το επεισοδιακό φινάλε στο game 2, που έλαβε χώρα στην ισπανική πρωτεύουσα. Η «βασίλισσα» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού χάνει με 2-0 και αν δεν καταφέρει να πάρει το «ροζ» φύλλο εις διπλούν στο Βελιγράδι, θα αποχαιρετήσει μια και καλή για φέτος τη διοργάνωση.

Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παίξει πιο απελευθερωμένα, αναγκάζοντας πιθανότατα τη Ρεάλ να ακολουθήσει το ρυθμό της, εάν θέλει να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης. Έτσι, θα επιλέξουμε το over στους 165.5 πόντους, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 1.87 από το pamestoixima.gr.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(02/05, 21:05) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό 2 με χάντικαπ +5,5 πόντους στους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1.82 από το pamestoixima.gr

(02/05, 21:30) Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης over 165.5 πόντοι σε απόδοση 1.87 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0