Betpost

«Καίγονται» για βαθμούς Μπόχουμ και Ντόρτμουντ, παράδοση με πολλά γκολ

«Καίγονται» για βαθμούς Μπόχουμ και Ντόρτμουντ, παράδοση με πολλά γκολ
Η Μπόχουμ υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ φρόντισε να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πάρει το ζητούμενο, ήτοι την 1η θέση από τη Μπάγερν. Δεν τη λες και τέρας σταθερότητας, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει πλέον τον πρώτο λόγο. Αρκεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της στη συνέχεια.

Για αρχή στο παιχνίδι με την Μπόχουμ, στο οποίο η ίδια θα θελήσει να πάρει το τρίποντο.  Από την άλλη, μπορούμε να ποντάρουμε στα γκολ της και στα όσα βάζει και δέχεται. Μετρά 7 σερί Over 2,5, ενώ και τα τρία προηγούμενα εκτός έδρας ματς έληξαν όλα στο G/G&Over 3,5. Ακόμα και στο Μπόχουμ μας ευνοεί το γεγονός του αμφίσκορου, με 3 από τα 4 τελευταία να έληξαν στο G/G.

Η ίδια η Μπόχουμ έχει επίσης κίνητρο, μιας και είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται βαθμούς. Έχασε τη δύναμη της έδρας, μιας και μετρά 4/5 ήττες στο… σπίτι της. Τουλάχιστον βρίσκει πλέον δίχτυα και μετρά G/G στα 4 τελευταία ματς. 

Κρατάμε τα γκολ στο συγκεκριμένο ματς. Η άμυνα της Ντόρτμουντ άλλωστε δεν μας τρελαίνει. Άρα πάμε στο Over 3.25 ασιατικό, σε μία απόδοση που πλησιάζει τον διπλασιασμό.

Η πρόταση του BN Sports:

21:30 Μπόχουμ - Ντόρτμουντ over 3.25 (A.H.) με απόδοση 1.98 στη novibet.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0