Betpost

Αλώβητες έδρες στην Ευρωλίγκα από τη Novibet

Αλώβητες έδρες στην Ευρωλίγκα από τη Novibet

Την Τρίτη (25/04) έγινε του… break στην EuroLeague, με τις Παρτιζάν και Μακάμπι να αποδράνε από τις έδρες των Ρεάλ και Μονακό αντίστοιχα, όμως η Τετάρτη (26/04) είναι μια… διαφορετική ημέρα.

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους απέναντι σε Φενέρ και Ζαλγκίρις αντίστοιχα, σε τρομερές αποδόσεις από τη novibet.gr.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν εντυπωσιακό μπάσκετ, χάρις την εκπληκτική δουλειά και το τρομερό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Πειραιώτες τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας της EuroLeague. Το «ΣΕΦ» μοιάζει με απόρθητο… κάστρο τη φετινή σεζόν, καθώς η έδρα έχει σπάσει μόλις τρεις φορές, από Βαλένθια, Ερυθρό και Μονακό. Δε θεωρούμε ότι η Φενέρ θα καταφέρει να κάνει το break και στηρίζουμε την επιλογή της novibet.gr στον άσο με χάντικαπ -8.5 σε απόδοση 1.97.

Η Μπαρτσελόνα επίσης δε θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Ζαλγκίρις, η οποία κατάφερε να μπει… σφήνα στην οκτάδα (7η θέση). Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους… βλέπει δύο «όπλα» του να επιστρέφουν στην ενεργό δράση και είναι μεγάλο ερωτηματικό αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο τοπ επίπεδο. Ο άσος της ομάδας της Βαρκελώνης με χάντικαπ -11.5 σε απόδοση 1.87 από τη novibet.gr θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(26/04, 21.45) Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1 με χάντικαπ -8.5 σε απόδοση 1.97 από τη novibet.gr

(26/04, 21.00) Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 1 με χάντικαπ -11.5 σε απόδοσξ 1.87 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0