Betpost

Εμπιστοσύνη στο κίνητρο της ΑΕΚ και στα γκολ του Βικελίδης στο Pame Stoixima!

Εμπιστοσύνη στο κίνητρο της ΑΕΚ και στα γκολ του Βικελίδης στο Pame Stoixima!
Ο δεύτερος γύρος του μίνι-πρωταθλήματος των playoffs ξεκινά και το Pame Stoixima προσφέρεται για κέρδη.
Play Off της Stoiximan Super League πράξη 6η, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο κυρίως για την κορυφή. Στην προσπάθεια αυτή των ομάδων, το Pame Stoixima συντροφεύει με ελκυστικές αποδόσεις.

Αφήνοντας στην άκρη την εξόρμηση του Παναθηναϊκού στο Βόλο, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το.... γόητρο ουσιαστικά να του έχει απομείνει μέχρι το φινάλε. Ο αγώνας στο Φάληρο και το χορταστικό 2-2 δείχνουν το δρόμο, με τις άμυνες των δύο ομάδων να μην αποτελούν και λίρα εκατό. Ταυτόχρονα, στην επίθεση μπορούν να βρουν δίχτυα και εν τη απουσία του βαθμολογικού κινήτρου, το παιχνίδι δύσκολα θα είναι ιδιαίτερα κλειστό.

Λίγο αργότερα στη Νεά Φιλαδέλφεια θα λάβει χώρα το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μετά το τέραστιο διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (29/4) με τον Παναθηναϊκό, με το κίνητρο να γέρνει καταφανέστατα προς τη δική της μεριά. Ο ΠΑΟΚ των play off δεν έχει δείξει και το πιο σταθερό του πρόσωπο, με την «Ένωση» να αναμένεται να μπει από το ξεκίνημα πολύ δυνατά.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(26/4, 19:00) Άρης - Ολυμπιακός Goal/Goal σε απόδοση 1.95 στο Pame Stoixima

(26/4, 21:00) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1 από ημίχρονο σε απόδοση 2.30 στο Pame Stoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0