Betpost

Εμπιστοσύνη στα αμφίσκορα της Premier League στο Pame Stoixima!

Εμπιστοσύνη στα αμφίσκορα της Premier League στο Pame Stoixima!
Η συγκλονιστική στην κορυφή και την... ουρά Premier League μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία και τα εκατέρωθεν γκολ στα παιχνίδια της Τρίτης (25/4) πληρώνουν στο Pame Stoixima.
Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της 33ης Αγωνιστικής της Premier League συμπεριλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπου δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί το σημείο. Οι διαφορές είναι τόσο μικρές ανάμεσα στις ομάδες που τα γκολ είναι αυτά που προσφέρουν, στοιχηματικά τουλάχιστον, ασφάλεια.

Στο μεγάλο παιχνίδι της ουράς, Λιντς και Λέστερ αναμετρώνται στο «εξάποντο» της αγωνιστικής. Οι δυο τους βρίσκονται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνουν απεγνωσμένα τον τρόπο απομάκρυνσης από αυτή. Βέβαια το στοιχείο που «φωνάζει» στο ματς είναι το αμφίσκορο μιας και στα τελευταία επτά παιχνίδια τους, μονάχα η ήττα των «αλεπούδων» από τη Μπόρνμουθ... παραστράτησε. 

Και από τα χαμηλά στη μάχη της Ευρώπης. Η φορμαρισμένη Άστον Βίλα, «χτυπάει» την έξοδο στις εκτός Νησιού διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου και για να ενισχύσει τη θέση της ψάχνει τη νίκη κόντρα στη Φούλαμ. Μία ικανότατη ομάδα που άφησε... πίσω  της το αρνητικό σερί με δύο συνεχόμενες νίκες, έχοντας δείξει έφεση στο σκοράρισμα.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(25/4, 22:00) Λιντς - Λέστερ Goal/Goal στο 1.60 του Pame Stoixima

(25/4, 22:00) Άστον Βίλα - Φούλαμ Goal/Goal στο 1.81 του Pame Stoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0