Betpost

Νίκες γηπεδούχων για τετραπλασιασμό στη Novibet

Νίκες γηπεδούχων για τετραπλασιασμό στη Novibet

Προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης με επιλογές που ξεπερνούν τις αποδόσεις διπλασιασμού στη Novibet.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Πάμε να μπλέξουμε πάλι τα… μπούτια μας με την Ντόρτμουντ. Την περασμένη εβδομάδα μας καταδίκασε κόντρα στη Στουτγκάρδη με το ισόπαλο 3-3, αλλά μυαλό δεν βάζουμε. Ας δούμε τι θα κάνει με την πεσμένη Άιντραχτ, μήπως και μπούμε σε πιο ήρεμα νερά. Γιατί και χθες ένα απλό Over 2,5 θέλαμε και μας έβγαλαν την πίστη, χωρίς να έρθει εν τέλει.

Η Μπορούσια εντός έδρας τουλάχιστον είναι δύναμη και μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Μετρά 8 σερί εντός έδας νίκες, 6 σερί με G/G & Over 2,5. Κόντρα στην Άιντραχτ έχει απίθανη παράδοση. Οι 10 νίκες στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς δείχνουν τη δυναμική της και ακριβώς αυτό θέλει να πετύχει και τώρα, αν θέλει να βρεθεί μπροστά από την Μπάγερν. Αλλά και αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο, με συνέπεια να είναι μονόδρομος το τρίποντο.

Η Άιντραχτ δεν μας τα λέει καλά. Στα 7 ματς χωρίς νίκη στην κατηγορία. Εκτός έδρας μπορεί να σκοράρει, αλλά έχει πλέον τόσο κακή αμυντική λειτουργία που δύσκολα κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα. Στα 8/10 G/G μακριά από τη Φρανκφούρτη. Ακόμα και η παράδοση που έχει ο κόουτς Γκλάσνερ με την Ντόρτμουντ, με οποιαδήποτε ομάδα είναι 7 παιχνίδια, 7 ήττες. Η Ευρώπη κινδυνεύει και η κοιλιά που κάνει είναι μεγάλη.

Στο Ντόρτμουντ συνήθως δεν ακουμπάει. Αμφότερες οι άμυνες είναι μέτριες. Η Μπορούσια είναι πιο δυνατή στην επίθεση. Μπορεί να πάρει τη νίκη, με υψηλό σκορ.

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πιο «ζωηρό» βλέπουμε τον ΟΦΗ στα play out και αν μη τι άλλο μπορεί να κατακτήσει την 7η θέση της κατηγορίας. Αυτός είναι ένας μικρός στόχος για τους Κρητικούς και κόντρα σε ενδιαφερόμενες και μη ομάδες, έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Ο Αστέρας δεν τα πηγαίνει τόσο καλά. Η αλλαγή με τον Μάντζιο ήρθε εν μέσω διακοπής. Εκτός έδρας δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, αντιθέτως οι γηπεδούχοι θα βρουν ένα γκολ.

Οι προτάσεις:

16:30 Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1 & over 2,5 σε απόδοση 2.10 από τη Novibet

19:30 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1, σε απόδοση 2.00 από τη Novibet

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0