Betpost

Με «ευρωπαϊκή» δυάδα πληρωνόμαστε στο 2,71 από τη betshop

Με «ευρωπαϊκή» δυάδα πληρωνόμαστε στο 2,71 από τη betshop
Έφτασε η στιγμή για τις «ρεβάνς» των προημιτελικών των Europa League και Europa Conference League, με τις αποδόσεις της betshop να... προκαλούν!
Η Γιουβέντους επισκέπτεται την Λισαβόνα (20/4, 22:00), με την ομάδα του Αλέγκρι να έχει το προβάδισμα πρόκρισης χάρις στη νίκη επί της Σπόρτινγκ (1-0) στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο. Οι «μπιανκονέρι» θα κυνυγήσουν μέχρι τέλους τη διάκριση στο Europa League, καθώς η εξασφάλιση θέσης στην 4άδα της Serie A δεν έχει εξασφαλιστεί και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο Champions League υπαρκτό. Το ισχυρό κίνητρο και η «κλάση» των παικτών της Γιουβέντους θα μιλήσουν, με τη διπλή ευκαιρία (Χ2) της «Γηραιάς Κυρίας» στη Λισαβόνα να πληρώνει καλά στο 1,66 στη Betshop.

Στο Conference League, ο άσσος της Γουέστ Χαμ στο 1,63 είναι άκρως δελεαστικός, παρότι η Γάνδη αποτελεί καλό αντίπαλο και το έδειξε στο πρώτο ματς (1-1). Ωστόσο, η έδρα και η διαφορά ποιότητας αναμένεται να καθορίσουν τα δεδομένα, συν το ότι η Ευρώπη αποτελεί... σωσίβιο του Μόγες και των παικτών του φέτος με 10 νίκες και 1 ισοπαλία!

Οι επιλογές του BNSports:

(20/4, 22:00) Γουέστ Χαμ - Γάνδη 1 στο 1,63 από τη betshop

(20/4, 22:00) Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους Χ2 στο 1,66 από τη betshop

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0