Betpost

Μπορούν το «2» ΑΕΚ και Προμηθέας με το χάντικαπ από τη betshop.gr

Μπορούν το «2» ΑΕΚ και Προμηθέας με το χάντικαπ από τη betshop.gr
Ευρωπαϊκή βραδιά... προκρίσεων απόψε για ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας που θα αγωνιστούν την ίδια ώρα σε διαφορετικές διοργανώσεις μακριά από την Ελλάδα και στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.
 

Η μεν ΑΕΚ του BCL ο δε Προμηθέας του EuroCup έχοντας πάντως δύσκολο έργο. Η ΑΕΚ στην κατάμεστη Pais Arena στα Ιεροσόλυμα απέναντι στη Χάποελ με το σκορ της σειράς των προημιτελικών στο 1-1. Η Ένωση έδειξε μετά το καταστροφικό 1ο δεκάλεπτο του 1ου ματς και σε όλο το 2ο ότι έχει τα φόντα να χτυπήσει την πρόκριση και θα ποντάρουμε στοιχηματικά στο «2» μιας και το χάντικαπ των 6,5 πόντων για τους γηπεδούχους θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο.

Όσο για τον Προμηθέα, θα αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αναμέτρηση των προημιτελικών του EuroCup την ουκρανική Προμετέι που αγωνίζεται σε «ουδέτερο» έδαφος, την πρωτεύουσα της Λετονίας, Ρίγα. Στην ομάδα της Πάτρας έχουν «σημαδέψει» από καιρό αυτό το ματς αφού με νίκη θα βρεθούν μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης! Το χάντικαπ των 6,5 πόντων στους γηπεδούχους είναι όπως και στην περίπτωση της Χάποελ ιδιαίτερα υψηλό και θα ποντάρουμε και εδώ στο 2 αφού ο Προμηθέας θα το χτυπήσει στα ίσια το ματς.

(19/4, 19.00) Χάποελ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ (+6,5) 2 στο 1.91 από τη betshop.gr

(19/4, 19.00) Προμετέι - Προμηθέας Πάτρας (+6,5) 2 στο 1.97 από τη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0