Betpost

Στο 2.10 από το Pamestoixima η Ίντερ νικήτρια της «μάχης» του Τζουζέπε Μεάτσα

Στο 2.10 από το Pamestoixima η Ίντερ νικήτρια της «μάχης» του Τζουζέπε Μεάτσα

Η Ίντερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό (2-0) του Campions League, έχοντας εξασφαλίσει ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στην πολύ υπολογίσιμη Μπενφίκα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το «εισιτήριο». 

Ίντερ και Μπενφίκα ετοιμάζονται να διεκδικήσουν (19/4) το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τους «4» της φετινής διοργάνωσης του Champions League, με τους «νερατζούρι» να έχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα έδρας.

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε φύγει από το Ντα Λουζ, έχοντας πάρει την νίκη (2-0) στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο όλα μπορούν να ανατραπούν απέναντι σε μια Μπενφίκα που είναι διατεθειμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Οι Ιταλοί κατάφεραν να «βάλουν φρένο» στο σερί νικών που πραγματοποιούσαν οι «Αετοί» αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η πρόκριση θα είναι μια εύκολη υπόθεση, απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της φετινής σεζόν.

Η Μπενφίκα θα πρέπει να παλέψει για την ανατροπή αλλά η Ίντερ θα δώσει μεγάλη σημασία στην άμυνά ώστε να διατηρήσει το προβάδισμά της. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε νίκη των «νερατζούρι» με απόδοση 2.10 στο Pamestoixima έναντι του 3.45 για την νίκη της Μπενφίκα.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις του Pamestoixima

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0