Betpost

Αξίζει το «διπλό» της Λίβερπουλ στη Novibet σε… τέτοια απόδοση!

Αξίζει το «διπλό» της Λίβερπουλ στη Novibet σε… τέτοια απόδοση!

Σε εξαιρετική απόδοση συναντά κανείς το «διπλό» της Λίβερπουλ επί της Λιντς στη Novibet, σε ένα ποντάρισμα που αξίζει την προσοχή μας.

Την 31η αγωνιστική της Premier League «κλείνει» η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λιντς, με τους «κόκκινους» να ταξιδεύουν στο «Έλαντ Ρόουντ», με φόντο τη νίκη που θα αναπτερώσει και πάλι τις – όποιες – ελπίδες τους απομένουν για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λίβερπουλ προέρχεται από το ματς της… σεζόν με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» και το εκπληκτικό 2-2 με τους «κανονιέρηδες», ούσα εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύοντας πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, όταν αισθάνεται πως αμφισβητείται.

Έχει καλή παράδοση στο «Έλαντ Ρόουντ», στο οποίο η Λιντς ηττήθηκε με 5-1 από την Κρίσταλ Πάλας με ανατροπή και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την 3η της νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της εκεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η τελευταία της ήττα εκτός έδρας με τη Λιντς έλαβε χώρα πριν από 23 χρόνια, στην 12η αγωνιστική εκείνης της Premier League με 4-3 και πλέον, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους «διπλό» σε επίπεδο πρωταθλήματος μετά από πέντε παιχνίδια και τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν και κέρδισαν με 2-0 τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Καλή απόδοση στη Novibet, στηρίζουμε το σύνολο του Γερμανού στην πρώτη αναμέτρησή του φέτος με τον Χάβι Γκράθια.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Λιντς – Λίβερπουλ 2 στο 1.73 στη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0