Betpost

Ρόμα – Ουντινέζε: Αξία στο 1.90 της Novibet

Ρόμα – Ουντινέζε: Αξία στο 1.90 της Novibet

Μία επιλογή στοιχήματος από την αναμέτρηση Ρόμα – Ουντινέζε για τη Serie A.

Η Ρόμα υποδέχεται την Ουντινέζε στο Ολίμπικο το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/4, 21:45) για την 30η αγωνιστική της Serie A.

Οι Ρωμαίοι προέρχονται από την ήττα με 1-0 στο Europa League από τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ. Σε ένα ματς που έχασαν πέναλτι, ενώ είδαν τον Ντιμπάλα και τον Έιμπραχαμ να αποχωρούν τραυματίες.

Απόψε θα θέλουν να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την Ουντινέζε ώστε να κρατήσουν δυνάμεις για τη ρεβάνς με τους Ολλανδούς την ερχόμενη Πέμπτη (20/04). Φυσικά, χρειάζονται τη νίκη για να αυξήσουν τη διαφορά από τις ομάδες του Μιλάνου στη μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι «ζέβρες» από την πλευρά τους θα ήθελαν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα στην ύστατη προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.

Με βάση τις απουσίες της Ρόμα, αλλά και τη φιλοσοφία Μουρίνιο, η αναμέτρηση θα είναι λογικό να κινηθεί σε χαμηλό σκορ. Οι «τζιαλορόσι» έχουν δύο goal/goal στις 12 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο ένα σε εφτά εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα μέσα στο 2023.

Αντίστοιχα, η ομάδα του Ούντινε έχει ένα σε εφτά εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μέσα στο έτος, καθώς μακριά από το γήπεδό της παίζει κυρίως για το «μηδέν» στην άμυνα.

Επιλογή λοιπόν από τη Novibet η επιλογή το combo no goal & under 2,5 σε απόδοση 1.90.

Η πρόταση του BN Sports:

21:45 Ρόμα – Ουντινέζε no goal & under 2,5 σε απόδοση 1.90 από τη Novibet  

www.bnsport.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0