Betpost

Δυάδα στην Bundesliga με πάνω από 3.5 απόδοση στο pamestoixima.gr

Δυάδα στην Bundesliga με πάνω από 3.5 απόδοση στο pamestoixima.gr
Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη αναθάρρησε μετά τη νέα αλλαγή προπονητή και θέλει να πάρει κι’ άλλους βαθμούς για τη σωτηρία της. Η Σάλκε νίκησε χθες, πήρε το ζητούμενο και την άφησε ξανά στην τελευταία δυάδα της βαθμολογίας. Αλλά η ίδια πήρε πρόκριση επί της Νυρεμβέργης στο Κύπελλο και νίκη μέσα στο Μπόχουμ. Σαφώς καλύτερη ψυχολογία, σαφώς πιο μαζεμένη η ομάδα.

Κόντρα στην Ντόρτμουντ, ωστόσο, αλλάζει το σκηνικό. Η Μπορούσια έχει ως μονόδρομο τη νίκη για να μείνει κοντά στην Μπάγερν, αναφορικά με τη μάχη του τίτλου. Δεν είναι εύκολο να συνεχίσει τη συγκεκριμένη πορεία, δεν έχει, ωστόσο, και κάτι άλλο με το οποίο ασχολείται. Εκτός Ευρώπης, εκτός Κυπέλλου και μόνο ο τίτλος μετράει. Είναι η ευκαιρία της, καθώς η απόδοσή της μένει στα ύψη. Διατηρεί πάντα επιλογές από τον πάγκο και αυτό τη βοηθάει να παίρνει το ζητούμενο.

Η Στουτγκάρδη έχει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία ματς. Συνάμα υπάρχει πρόβλημα στην έδρα της, μιας και μετρά 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια. Η Ντόρτμουντ έχει καλή εικόνα εκτός έδρας. Συνάμα οι 10 νίκες στα 12 τελευταία με την Στουτγκάρδη, είναι δυνατό χαρτί για την έξοδό της στη Σουηβία. Ειδικά μέσα στη Στουτγκάρδη πηγαίνει… τρένο και παίρνει συνήθως τους βαθμούς.

Πόσω μάλλον τώρα που η ομάδα είναι στα φόρτε της. Δεν μας αγχώνει η άνοδο της Στουτγκάρδης. Περισσότερο μας δίνει σιγουριά η κατάσταση της Ντόρτμουντ.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΑΪΝΤΖ

Επιτέλους ξύπνησε η Κολωνία και βρήκε γκολ. Τρία πέτυχε με την Άουγκσμπουργκ, αν και βοήθησε αρκετά ο αντίπαλος. Εντός έδρας πρέπει να αφυπνιστεί, μιας και εδώ το γκολ αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Η Μάιντζ είναι σταθερά καλή, το θετικό σερί που «τρέχει» τη βοηθάει πολύ και λογικά δεν θα χάσει στη συγκεκριμένη έδρα. Η αξία στο G/G, με το σημείο να αγγίζει το 1.80, κάτι που για την… ξύπνια πλέον Κολωνία και την σταθερή Μάιντζ, είναι εύκολη υπόθεση, παρά τα όσα δείχνει η γηπεδούχος στα τελευταία ματς της.

Οι προτάσεις του BN Sports:

16:30 Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 2 με αποδόση 2.18 στο pamestoixima.gr

16:30 Κολωνια - Μάιντζ goal/goal με απόδοση 1.82 στο pamestoixima.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0