Betpost

Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τέσσερα «διπλά» με απόδοση… 13 και έδρα τη Novibet!

Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τέσσερα «διπλά» με απόδοση… 13 και έδρα τη Novibet!

Διαβάστε τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, για τέσσερα ματς το Σάββατο (15/04) σε Championship, League One και League Two.

Μπορεί η αγωνιστική στην Championship να ξεκινήσει με την πιο «βαριά» ήττα την τελευταία πενταετία σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας για τη Νόριτς, όμως πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση της Ρόδεραμ με τη Λούτον, με τους γηπεδούχους να έχουν διατηρήσει το «μηδέν» στο «Κάροου Ρόουντ», αλλά να χαρακτηρίζονται από μεγάλη διαφορά ποιότητας με την αντίπαλό τους.

Η Λούτον είναι ανώτερη, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην 7η της επικράτηση στα 10 τελευταία ματς, δίχως να έχει ηττηθεί σε κάποιον.

Την ίδια ώρα, επιλέγω δύο αναμετρήσεις από τη League One. Το «διπλό» της Πιτέρμπορο απέναντι στην Κέιμπριτζ, μετρώντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς και την επίσης εκτός έδρας νίκη της Μπάρνσλεϊ.

Την υποδέχεται η Φόρεστ Γκριν, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρούν έξι νίκες στα οκτώ τελευταία και η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη.

Η τετράδα μου συμπληρώνεται με μία αναμέτρηση από την 4η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτή της Τζίλιγχαμ με τη Στόκπορτ, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και την Τζίλιγχαμ να βρίσκεται στην 8η θέση και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Πάμε με το κίνητρο και τη φόρμα λοιπόν και στηρίζουμε τη Στόκπορτ των τριών νικών στα τέσσερα τελευταία ματς, σε εξαιρετική απόδοση.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(17:00) Ρόδεραμ – Λούτον 2 στο 1.98 από τη novibet.gr

(17:00) Κέιμπριτζ – Πιτέρμπορο 2 στο 2.10 από τη novibet.gr

(17:00) Φόρεστ Γκριν – Μπάρνσλεϊ 2 στο 1.55 από τη novibet.gr

(17:00) Τζίλιγχαμ – Στόκπορτ 2 στο 2.00 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0