Betpost

Περνάει «σίφουνας» η Ζαλγκίρις από το Μόναχο στο 1.86 από τη Novibet

Περνάει «σίφουνας» η Ζαλγκίρις από το Μόναχο στο 1.86 από τη Novibet

Η πρόταση του BN Sports για τις αναμετρήσεις της EuroLeague το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14/04).

Η «αυλαία» της κανονικής περιόδου της EuroLeague πέφτει το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14/04) με την 34η αγωνιστική. Η Ζαλγκίρις θα παίξει στη Βαυαρία το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στη φάση των playoffs. Η Μπάγερν είναι αδιάφορη και έτσι περιμένουμε από τους Λιθουανούς να πάρουν μία εύκολη νίκη.

Για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της Ζαλγκίρις με χάντικαπ -6,5 πόντους, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 1.86 από τη Novibet.

Εν συνεχεία, θα πάμε στην Τουρκία για την αναμέτρηση της Εφές με τη Μονακό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ οι Μονεγάσκοι ό,τι και αν συμβεί θα τερματίσουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σύνολο του Αταμάν θέλει να βγάλει αντίδραση σε αυτό το τελευταίο της ματς για τη φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, τη νίκη της Εφές με χάντικαπ -2,5 πόντους, που βρίσκουμε σε απόδοση 1.91 από τη Novibet.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(14/04, 21:30) Μπάγερν Μονάχου – Ζαλγκίρις 2 με χάντικαπ -6,5 πόντους στους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1.86 από τη novibet.gr

(14/04, 20:30) Εφές – Μονακό 1 με χάντικαπ -2,5 πόντους στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.91 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0