Betpost

Βασιλεία - Νις: Πληρώνει το G/G στο 1.82 από τη Novibet

Βασιλεία - Νις: Πληρώνει το G/G στο 1.82 από τη Novibet

Βασιλεία και Νις θα αναμετρηθούν για λογαριασμό του Europa Conference League με το G/G να φτάνει την «δελεαστική» απόδοση του 1.82 στην novibet.

Αν και δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα η Βασιλεία, φρόντισε να πάρει καλό αποτέλεσμα στην Ευρώπη και να αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η Νις αντιθέτως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη Σέριφ και έδειξε ότι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την αντίπαλό της.

Αρέσκεται στην Ευρώπη η Βασιλεία. Το Europa Conference League της πάει και μάλλον θέλουν και οι παίκτες της περισσότερο την ευρωπαϊκή αύρα. Αλλιώς δεν εξηγείται η αδιανόητη 6η θέση στην Ελβετία. Ούτε που θα βγει Ευρώπη του χρόνου έτσι όπως το πάει και αυτό αν μη τι άλλο αποτελεί είδηση. Λογικό λοιπόν να τη βλέπουμε σε αξιόλογη πορεία στο ευρωπαϊκό κομμάτι. Κινείται με δεδομένο ότι θα πάρει το κάτι παραπάνω στο θέμα του γκολ, αλλά δέχεται κιόλας με ευκολία και αυτό είναι το πρόβλημά της. Στα 5/7 G/G ο απολογισμός στα τελευταία επίσημα ματς.

Η Νις δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο 0-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρόσφατο παιχνίδι. Προηγήθηκαν 4 σερί G/G και συνολικά έχει επίσης 5/7, όπως και η αντίπαλός της. Μάλιστα έτρεχε ένα αήττητο σερί 14 επίσημων αγώνων, μέχρι να έρθει το Σάββατο η ήττα από την «Παρί». Λογική μεν, αλλά θα μπορούσε και να την…. μετριάσει με ένα γκολ. Στο… πουθενά της βαθμολογίας στη Γαλλία, δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση. Η Ευρώπη της… πάει, μπορεί να σκοράρει στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία.

Το G/G είναι στην ευχέρεια των ομάδων και μπορούν να το πετύχουν.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Βασιλεία - Νις G/G, στο 1.82 από την novibet

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0