Betpost

Με το... ξέσπασμα του Ολυμπιακού και την έδρα της Μακάμπι στο Pame Stoixima!

Με το... ξέσπασμα του Ολυμπιακού και την έδρα της Μακάμπι στο Pame Stoixima!
Πέφτει η αυλαία της κανονικής περίδου της Euroleague και τα σενάρια παίρνουν και δίνουν. Να κλείσει στην πρώτη θέση και με μια πειστική εμφάνιση θέλει ο Ολυμπιακός ενώ δύσκολα είναι τα πράγματα ακόμα και για τη Ρεάλ στο Τελ Αβίβ.
Τελευταία στροφή και τα... κομπιουτεράκια βρίσκονται ανά χείρας. Η 34η αγωνιστική της EuroLeague έφτασε και σε λίγες ώρες θα έχουν ξεκαθαρίσει (σχεδόν) όλα ως προς τις 8 που συνεχίζουν και το πλασάρισμα αυτών.

Μία από τις αναμετρήσεις που και οι δύο αναμετρήσεις θέλουν το ματς για τους δικούς τους λόγους, κάνει τζάμπολ στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που καθορίζει τη... τύχη του ως προς την πρωτιά και τον αντίπαλο εν πολλοίς, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τονίσει προ πολλού πως δεν θα μπουν σε διαδικασία επιλογής αντιπάλου. Γι' αυτό λοιπόν και παρότι και η Μπασκόνια «καίγεται», οι Πειραιώτες αναμένεται πως θα ξεσπάσουν μπροστά στον κόσμο τους μετά το 0/2 στο Βελιγράδι, θέλοντας να στείλουν άλλο ένα μήνυνα προς πάσα κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα (με πέντε λεπτά διαφορά για την ακρίβεια) η Ρέαλ θα επιχειρήσει να φύγει αλώβητη από το Τελ Αβίβ και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για την πρώτη θέση. Έλα όμως που και οι Ισραηλινοί μόνο αδιάφοροι δεν είναι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως «καυτή» τους έδρα, χτυπούν στα ίσα το ματς.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(13/4, 21:00) Ολυμπιακός - Μπασκόνια 1 με χάντικαπ -8.5 πότνους στο 2.10 του Pame Stoixima

(13/4, 21:05) Μακάμπι Τελ Αβίβ -  Ρεάλ Μαδρίτης 1 με χάντικαπ -2.5 πόντους στο 2.08 του Pame Stoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0