Betpost

Φέγενορντ – Ρόμα: Εκδίκηση στο 2.45 της Novibet

Φέγενορντ – Ρόμα: Εκδίκηση στο 2.45 της Novibet

Μία στοιχηματική επιλογή από την αναμέτρηση Φέγενορντ – Ρόμα σε απόδοση 2.45 από τη Novibet.

Σχετικά Άρθρα

Η Φέγενορντ υποδέχεται τη Ρόμα στον πρώτο αγώνα της σειράς για τα προημιτελικά του Europa League ένα χρόνο μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στον τελικό του Conference League.

Ένα τελικό που οι «τζιαλορόσι» είχαν κερδίσει 1-0 για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/4, 19:45) η Φέγενορντ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει το πρώτο βήμα «εκδίκησης» και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Ολλανδοί είναι εξαιρετικοί φέτος στο Ντε Κάιπ, όπου έχουν ηττηθεί μονάχα μία φορά σε όλες τις διοργανώσεις (Άγιαξ 1-2 Κύπελλο). Παράλληλα, οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ πέρασαν ένα άνετο βράδυ το Σάββατο με αντίπαλο τη Βάαλβαϊκ, την οποία διέλυσαν με 5-1.

Οι Ρωμαίοι από την άλλη προέρχονται από δύο σερί νίκες εντός συνόρων, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη στη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Τώρα όμως πρέπει να ρίξουν το βάρος στην Ευρώπη, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να θέλει να συνεχίσει την παράδοση που έχει με ολλανδικές ομάδες.

Εκτός έδρας όμως τα πράγματα για τη Ρόμα φέτος δεν πάνε ιδιαίτερα καλά. Ειδικά στην Ευρώπη έχει μονάχα μία νίκη ως τώρα σε πέντε «εξόδους» κι αυτή απέναντι στη φινλανδική Ελσίνκι. Σε κάθε ένα από αυτά τα ματς μάλιστα ο Μουρίνιο παρατάχθηκε με τη γνωστή αμυντική προσέγγισή του.

Η Φέγενορντ λοιπόν θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω εντός έδρας είναι τρομερή και σίγουρα θα... ξέρει τι να την κάνει. Οι γηπεδούχοι θα έχουν άρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι αρκετά ασταθής φέτος.

Ο άσος πληρώνει 2.45 στη Novibet και αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή.

Η πρόταση του BN Sports:

19:45 Φέγενορντ – Ρόμα 1, σε απόδοση 2.45 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0