Betpost

Αλλαγή στις αποδόσεις κατάκτησης της Premier League: Φαβορί η Σίτι, «διπλασιάζει» το κέρδος η Άρσεναλ στη Novibet!

Αλλαγή στις αποδόσεις κατάκτησης της Premier League: Φαβορί η Σίτι, «διπλασιάζει» το κέρδος η Άρσεναλ στη Novibet!

Η ισοπαλία της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Premier League έφερε μεγάλη αλλαγή στις αποδόσεις ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Μπορεί η Άρσεναλ να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο, ούσα η πιο σταθερή ομάδα της Premier League πριν και μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα είναι ικανό για να διαφοροποιήσει πλήρως την εικόνα στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή.

Οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη νίκη, παρότι προηγήθηκαν με 2-0 στο 28ο λεπτό και η Novibet παρουσιάζει ως φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-1 της Σαουθάμπτον.

Ακριβώς το ίδιο παρατηρεί κανείς και στην στατιστική υπηρεσία της Opta, σύμφωνα με την οποία το 52 - 48 μεταξύ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Μικέλ Αρτέτα, αντικατοπτρίζει και την διαφορά στα ποσοστά, συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα.

Μένει να δούμε αν οι αποδόσεις θα διαψευστούν και αν η Άρσεναλ θα κατακτήσει τον τίτλο, για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια ή αν το 1.80 της Μάντσεστερ Σίτι είναι δικαιολογημένο και θα συνοδευτεί με το 5ο της πρωτάθλημα την τελευταία εξαετία.

Συνοπτικά, οι αποδόσεις για τον τίτλο της Premier League στη Novibet:

Μάντσεστερ Σίτι: 1.80

Άρσεναλ: 2.00

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0