Betpost

Τσάρλεστον WTA Διπλά: Τελικός χωρίς φαβορί στο αμερικανικό Όπεν

Τσάρλεστον WTA Διπλά: Τελικός χωρίς φαβορί στο αμερικανικό Όπεν

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί ο τελικός των διπλών του WTA στο Τσάρλεστον (9/4) μεταξύ Όλμος/Σιμπαχάρα και και Κόλινς/Κράβτσικ.

Το WTA του Τσάρλεστον «ρίχνει αυλαία» με την τελευταία αναμέτρηση να πραγματοποιείται την Κυριακή (9/4) στις 5:00 μμ. Οι Όλμος/Σιμπαχάρα και Κόλινς/Κρόβτσικ είναι τα δύο ζευγάρια του τελικού, που θα αναμετρηθούν με στόχο την κατάκτηση του Όπεν των διπλών στο Τσάρλεστον.

Πρόκειται για ένα ματς που δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί καθώς και τα δύο ζευγάρια είχαν παρουσιάσει καλή εικόνα στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους παίρνοντας δύο σχετικά εύκολες νίκες. Το πρώτο ζευγάρι, δηλαδή οι Γκιλιάνα Όλμος και Ένα Σιμπαχάρα κάνοντας… περίπατο με 2-0 σετ, πήραν χωρίς κόπο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Τσάρλεστον. Η απόδοση για την κατάκτηση του τουρνουά από τις ίδιες είναι στο 1.94 στο Pamestoixima.

Λίγο δυσκολότερη ήταν η πρόκριση για τις αντίπαλές τους Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κρόβτσικ, οι οποίες στα ημιτελικά ισοφαρίστηκαν με 1-1 στα σετ αλλά μπόρεσαν να ανακάμψουν εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό του τουρνουά. Οι δύο τενίστριες πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν μετρώντας μόνο δύο ήττες και όλα δείχνουν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά. Μπορούν να θεωρηθούν τα φαβορί για την τελική αναμέτρηση με την απόδοση για την νίκη τους να βρίσκεται στο 1.80 στο Pamestoixima.    

Δείτε εδώ τις αποδόσεις στο Pamestoixima 

www.bnsports.gr



    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0