Betpost

Τελευταία κέρδη πριν την τελική ευθεία των play off του NBA στην pamestoixima.gr

Τελευταία κέρδη πριν την τελική ευθεία των play off του NBA στην pamestoixima.gr
Λίγο πριν ξεκινήσουν τα πολυαναμενόμενα play off του NBA επιλέγουμε τα τελευταία μας πονταρίσματα.
Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς φιλοξενούν τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο προτελευταίο παιχνίδι πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και το ξεκίνημα των πολυαναμενόμενων play off του NBA. Η ομάδα του Κρις Φιντς «μάχεται» για μια θέση στους αγώνες των play in ώστε να καταφέρει να αποκτήσει μια θέση στην 8αδα της Δύσης. Από την άλλη, η παρέα του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι βαθμολογικά αδιάφορη μιας και στοχεύει στο ντραφτ του 2023 και στον πολυπόθητο Βίκτορ Ουεμπανιάμα. Θα ποντάρουμε το Σαν Αντόνιο να μην χάσει για πάνω από 12 πόντους σε 2.00 απόδοση.

Οι 5οι στη Δύση Λος Άντζελες Κλίπερς υποδέχονται στο Crypto Arena τους 13ους Μπλέιζερς. Η «αποδεκατισμένη» παρέα από το Πόρτλαντ αναμένεται να παραταχθεί λειψή, ως συνήθως στα τελευταία ματς, μιας και κάθε ελπίδα για τα play in και τα play off έχει χαθεί. Οι Κλίπερς φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματα τους και βρίσκονται σε καλό φεγγάρι μετρώντας 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς. Σε αντίθεση με τους Μπλέιζερς που κάθε εμφάνιση είναι χειρότερη από την προηγούμενη (2 νίκες σε 15 ματς). Θα ποντάρουμε πως η ομάδα του Λος Άντζελες θα κάνει μία εμφατική νίκη πριν τα play off κερδίζοντας με πάνω από 15 πόντους σε 1.78 απόδοση.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(8/4, 23:00) Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Σαν Αντόνιο Σπερς: Σπερς +12,5 χάντικαπ σε απόδοση 2.00 στην pamestoixima.gr

(8/4, 23:00) Λος Άντζελς Κλίπερς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 1 με χάντικαπ -15,5 πόντους στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.78 στην pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0