Betpost

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Παράδοση και κίνητρο σε απόδοση 1.80 από τη Novibet

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Παράδοση και κίνητρο σε απόδοση 1.80 από τη Novibet

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση των play out Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική των play out. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που καίγονται για τη νίκη, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χρειάζονται βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν «τρίποντο» μακριά από την έδρα τους.

Ο Αστέρας από την άλλη είναι πιο «άνετος» βαθμολογικά, ενώ εντός έδρας τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων στο πρωτάθλημα (5-7-0) και σίγουρα θα... πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει η παράδοση των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, στα 10 πιο πρόσφατα ματς μεταξύ τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας σημειώθηκαν λιγότερα από 2,5 γκολ, ενώ τα οκτώ εξ αυτών ήταν και no goal.

Παράλληλα, οι δύο ομάδες φέτος έχουν... ρέντα στα χαμηλά σκορ. Πιο αναλυτικά, η ομάδα της Τρίπολης έχει 20 under 2,5 σε 28 αγώνες ως τώρα, ενώ ο Λεβαδειακός έχει 18 σε ίδιο αριθμό αγώνων.

Λογικό λοιπόν η απόδοση του under 2,5 να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο αξιόλογη είναι η επιλογή του να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή under 2,5 σε απόδοση 1.80 από τη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός, Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή Over 2.5: Όχι σε απόδοση 1.80 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0