Betpost

Υψηλό σκορ για τους ανεβασμένους «πράσινους» στη novibet.gr

Υψηλό σκορ για τους ανεβασμένους «πράσινους» στη novibet.gr

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, δυο στροφές πριν το συναρπαστικό φινάλε της Ευρωλίγκας και αμφότερες οι ομάδες θέλουν να «κλείσουν» τη σεζόν με αξιοπρέπεια.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή. Ο Χρήστος Σερέλης έχει κρύψει κάτω από το… χαλάκι τις παθογένειες της ομάδας και έχει αλλάξει τη νοοτροπία των «πρασίνων» με τις εσωτερικές αλλαγές που έχει κάνει (σε πρόσωπα). Τρανά παραδείγματα η μη χρησιμοποίηση του Ντούεϊν Μπέικον, αλλά και η χρήση των Μαντζούκα και Αγραβάνη στις θέσεις «3» και «4». Επίσης, ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό και η ψυχολογία του είναι στα ύψη, αν κρίνουμε από τα επιτεύγματά του με τη Μπάγερν. Από την άλλη, η Άλμπα, προτελευταία στη βαθμολογία της EuroLeague, τα τελευταία χρόνια δεν παίζει για την διάκριση. Προσπαθεί να διασκεδάσει τον κόσμο της και έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στην BBL, όπου βρίσκεται πρώτη πάνω από τη Μπάγερν! Η επιλογή μας γι’ αυτό το παιχνίδι είναι το Over 162.5 πόντοι, σε απόδοση 1.94 από τη novibet.gr.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι με βάση το βαθμολογικό πίνακα είναι αυτό της Μονακό με την Παρτιζάν. Οι Μονεγάσκοι (4οι) έχουν «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας για τα Play Off και καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στον αντίποδα, οι Σέρβοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο Πριγκιπάτο, καθώς έχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσουν στην τετράδα και να αποφύγουν στα Play Off τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, που είναι τα αδιαμφισβήτητα φαβορί για την κατάκτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι στο χέρι της Παρτιζάν, καθώς για να συμβεί, πρέπει η Μακάμπι να ηττηθεί από τη Ρεάλ στο Ισραήλ την επόμενη αγωνιστική και η Φενέρ να ηττηθεί στο Βελιγράδι από το μισητό αντίπαλο των Σέρβων, Ερυθρό Αστέρα. Η επιλογή μας για τον αγώνα είναι Παρτιζάν με χάντικαπ -3.5 σε απόδοση 3.15 από τη novibet.gr.

Οι επιλογές του BN Sports:

(07/04, 21:00) Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Over 162.5 πόντοι σε απόδοση 1.94 από τη novibet.gr

(07/04, 22:00) Μονακό – Παρτιζάν: Παρτιζάν με χάντικαπ -3.5 σε απόδοση 3.15 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0