Betpost

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου: Τέτοια Goal/Goal στο 1.97 αξίζουν το ρίσκο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου: Τέτοια Goal/Goal στο 1.97 αξίζουν το ρίσκο
Εξαιρετική απόδοση από τη Novibet στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου.
Ματσάρες έχει το Κύπελλο Γερμανίας για τους «8». Προημιτελικά φωτιά, τουλάχιστον σε τρία επίπεδα. Η Άιντραχτ, νωρίς απόψε, κοντράρεται με την Ουνιόν Βερολίνου. Συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για το πρωτάθλημα, στην πρωτεύουσα, με την Ουνιόν να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0. Τώρα έχουμε ματς Κυπέλλου, αμφότερες είναι καλές στο συγκεκριμένο θεσμό και θέλουν να προχωρήσουν.

Η Φρανκφούρτη είναι σε κακό σημείο, με μέτρια απόδοση και τα 7 επίσημα ματς χωρίς νίκη πιστοποιούν ότι πρέπει να ανεβάσει στροφές γι’ αυτό το παιχνίδι, ώστε να πάρει το ζητούμενο. Ο Κόλο Μουανί είναι ο μοναδικός που είναι σε συνηθισμένα πολύ καλά επίπεδα και σκοράρει ακατάπαυστα. Αυτός είναι και η ελπίδα μας ώστε να μας δώσει το γκολ από πλευράς γηπεδούχων.

Η Ουνιόν συνεχίζει να ονειρεύεται Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Νίκησε τη Στουτγκάρδη με 3-0 και παραμένει στην 3η θέση. Πάντα θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο, προέρχεται, όμως, από 6/7 G/G στο θεσμό. Αυτό είναι ένα από τα θετικά στοιχεία.

Το G/G είναι εφικτό στοίχημα. Λόγω Κυπέλλου, γιατί στο πρωτάθλημα συνηθίζουν το Ν/G. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα το ψάξουν το γκολ περισσότερο και θα το βρουν.

Η πρόταση του BN Sports:

(04/04, 19:00) Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου, Goal/Goal στη Novibet στο 1.97

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0