Betpost

Σε εξαιρετική απόδοση η ανταγωνιστική ΑΕΚ στο Ισραήλ από το pamestoixima.gr

Σε εξαιρετική απόδοση η ανταγωνιστική ΑΕΚ στο Ισραήλ από το pamestoixima.gr

Η πιο μεγάλη ώρα για τη μπασκετική ΑΕΚ έφτασε με την «Ένωση» να δοκιμάζεται στο Ισραήλ. Μία ΑΕΚ που έχει δείξει ότι μπορεί να βρίσκεται μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του ματς με το... ντέρμπι να πληρώνει καλά στο pamestoixima.gr

Ο πρώτος αγώνας των δύο προημιτελικών σειρών του BCL κάνει τζάμπολ στο βράδυ της Τρίτης (4/4) και φυσικά στο ένα ζευγάρι υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει βάλει θεμέλια πρόκρισης στο Ισραήλ απέναντι στη Χαποέλ ενώ στον ισπανικό εμφύλιο η Μάλαγα φιλοξενεί τη Μούρθια.

Η «Ένωση» βρίσκεται ένα βήμα πριν την βρεθεί στο Final-4 του BCL όμως για να το κάνει αυτό πρέπει να... αλώσει το Ισράηλ και την έδρα της Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Πάντοτε το άγχος στο πρώτο παιχνίδι της σειράσας συντροφεύει την ομάδα που έχει το πλεονέκτημα και σε συνδυασμό με τη διαφορά δυναμικότητας, η «Βασίλισσα» έχει τις πιθανότητές της. Όπως και να χει, δύσκολα θα ανοίξει το ματς όποιος και αν πάρει... κεφάλι στη σειρά.

Αντίθετα στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας και τον ισπανικό εμφύλιο, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Μάλαγα φαντάζει μία από τις πιο πιθανές δικεκδικήτριες του τροπαίου και αναμένεται να δείξει από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μούρθια τις διαθέσεις της. Με την άνετη νίκη της Ουνικάχα λοιπόν.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(4/4, 21:00) Χαποέλ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ 2 +6.5 χάντικαπ στο 1.90 του Pame Stoixima 

(4/4, 21:30) Μάλαγα - Μούρθια 1 -11.5 χάντικαπ στο 1.95 του
Pame Stoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0