Betpost

Σταματά το αρνητικό σερί η Ράγιο και… εμπιστευόμαστε το Pamestoixima!

Σταματά το αρνητικό σερί η Ράγιο και… εμπιστευόμαστε το Pamestoixima!

Ευκαιρία της Ράγιο να σταματήσει το αρνητικό σερί φαίνεται πως υπάρχει στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, με τη «διπλή» ευκαιρία να «πληρώνει» εξαιρετικά στο pamestoixima.

Δεδομένα η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετρώντας έξι διαδοχικά ματς δίχως νίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θεωρείται αμελητέα ποσότητα.

Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς πως είναι πλήρως ανταγωνιστική σε κάθε αναμέτρησή της, με τις τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί στην ισοπαλία και την ήττα με 3-0 από τη Θέλτα να προκύπτει με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στόχος της είναι να αποφύγει ένα τρίτο, διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα σε ισάριθμες εξορμήσεις και η έδρα της Βαλένθια συνιστάται για αισιοδοξία, από την στιγμή που δεν έχει χάσει εκεί στις δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις της.

Πλησιάζει το 1.70 η διπλή ευκαιρία στο pamestoixima και την επιλέγουμε, σκεπτόμενοι φυσικά πως η φιλοξενούμενη σκοράρει εκεί στο 75% των τελευταίων τεσσάρων ενενηνταλέπτων που έχει δώσει.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο Χ2 (Διπλή ευκαιρία) στο 1.70 στο Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0