Betpost

Με τη φρεσκάδα του Περιστερίου και τις «ερυθρόλευκες» σε κλειστό τελικό στο pamestoixima.gr!

Με τη φρεσκάδα του Περιστερίου και τις «ερυθρόλευκες» σε κλειστό τελικό στο pamestoixima.gr!
Ώρα... στέψης για τις γυναίκες του Ολυμπιακού επί του «αιωνίου» αντιπάλου, σε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει. Πληρώνει καλα η νίκη του ξεκούραστου Περιστερίου στην Πάτρα στο pamestoixima.gr
Μετά την τεράστια ανατροπή στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, οι παίκτριες του Ολυμπιακού είναι έτοιμες να στεφθούν πρωταθλήτριες στο... σπίτι τους και πολύ δύσκολα θα αφήσουν την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της σειράς και η πρόκληση είναι μεγάλη. Παρόλα αυτά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι συνήθως κλειστές και τέτοια αναμένεται και στον τρίτο τελικό.

Στη Basket League, δεν θα ασχοληθούμε με τους «αιώνιους» που λογικά θα έχουν εύκολο απόγευμα με το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας να γίνεται στην Πάτρα. Προμηθέας και Περιστέρι μάχονται μεταξύ άλλων για την 4αδα με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» βέβαια να είναι σαφώς πιο ξεκούραστοι από τους αντιπάλους τους που έπαιξαν τρεις μέρες πριν ένα ακόμα ντέρμπι με την ΑΕΚ και συνεχίζουν στην Ευρώπη. Συνεπώς θα πάμε με τη φρεσκάδα.

Οι προτάσεις του BN Sports: 

(02/04, 14:00) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2 (+8.5 χάντικαπ) στο 1.95 του pamestoixima.gr

(02/04, 17:00) Προμηθέας Πάτρας - Περιστέρι 2 στο 1.92 του pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0