Betpost

Οι μικρές κατηγορίες στην Αγγλία... δεκαπλασιάζουν το ποντάρισμα μας στη betshop!

Οι μικρές κατηγορίες στην Αγγλία... δεκαπλασιάζουν το ποντάρισμα μας στη betshop!

Επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και ποντάρουμε στις νίκες των Ίπσουιτς, Πίτερμπρο και Νορθάμπτον για να... δεκαπλασιάσουμε τα χρήματα μας από την betshop.

Η Ντέρμπι Κάουντι θα υποδεχθεί την φορμαρισμένη Ίπσουιτς στο «Πράιντ πάρκ» για την 39η αγωνιστική της League One. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν με «φόρα» στο παιχνίδι αυτό καθώς μετράνε έξι συνεχόμενες νίκες ενώ παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα. Η Ντέρμπι από την άλλη πλευρά δίνει μεγάλη μάχη για να προλάβει το «τρένο» των Play-off, όμως φαίνεται να παρουσιάζει μία αστάθεια καθώς μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Ποντάρουμε στο διπλό της Ίπσουιτς στο 2.14 από την betshop.

Η Πίτερμπρο θα αντιμετωπίσει την Όξφορντ Γιουνάιτεντ για την 39η αγωνιστική της League One, με τον άσο στην novibet να «δελεάζει» στο 1.83. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ασταμάτητοι και μετράνε στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια τέσσερεις νίκες. Όσον αφορά την Όξφορντ, διατηρεί ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων μακριά από την νίκη και δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει ακόμα, παρά την αλλαγή προπονητή της ομάδας. Βάζουμε τα λεφτά μας στον άσο της Πίτερμπρο στο 1.83 από την betshop.

Η Νορθάμπτον θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Στίβενεϊτζ για την 39η αγωνιστική της League Two.  Οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες και παραμένουν αήττητοι για εφτά αγωνιστικές, ενώ βρίσκονται στην 2η θέση της 4ης κατά σειρά κατηγορία της Αγγλίας. Στην 3η θέση βρίσκεται η Στίβενεϊτζ η οποία όμως έχει μεγάλη δυσκολία στο να ανταποκριθεί στα παιχνίδια εκτός έδρας και αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί, με μόλις μία νίκη στις τελευταίες 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις της.   Ο άσος της Νορθάμπτον φτάνει το 2.55 στην betshop


Συνοπτικά οι προτάσεις του
BN Sports:

(17:00) Ντέρμπι Κάουντι - Ίπσουιτς 2 στο 2.14 στην betshop
(17:00) Πίτερμπρο - Όξφορντ Γιουνάιτεντ 1 στο 1,83 στην betshop
(17:00) Νορθάμπτον - Στίβενεϊτζ 1 στο 2.55 στην betshop

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0