Betpost

Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Στήριξη σε Championship και League One με… έδρα τη Novibet!

Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Στήριξη σε Championship και League One με… έδρα τη Novibet!

Διαβάστε τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με εξαιρετικές αποδόσεις από τη Novibet, ενόψει των Σαββατιάτικων αναμετρήσεων στο «Νησί».

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή των πρωταθλημάτων στην Αγγλία, με το μεγάλο ντέρμπι φυσικά ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ να κυριαρχεί στο «Νησί», αλλά εμάς να στρέφουμε την προσοχή μας και στις μικρότερες κατηγορίες.

Ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω και επιλέγουμε δύο παιχνίδια από την 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με σύνθημα «στήριξη» στην Πιτέρμπορο. Μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, έχει σκοράρει 10 φορές σε τρία ματς, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε δύο περιπτώσεις και έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 180 συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά.

Συνεπώς, θα πάμε με τον άσσο και το Over 2,5 κόντρα στην Όξφορντ εντός έδρας, με οδηγό το ματς του 2020 (ενδιάμεσα έχει μεσολαβήσει ένα 2-0), όταν και είχε επικρατήσει με τέσσερα γκολ.

Η δεύτερη επιλογή μας αφορά τη συνάντηση της Τσάρλτον με την Σριούσμπερι. Πάμε με το G/G σε αυτή την περίπτωση, με τη γηπεδούχο να το επιβεβαιώνει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της  και τη Σριούσμπερι να σκοράρει στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξορμήσεις της.

Τέλος, από την Championship επιλέγω το ματς της Κόβεντρι με τη Στόουκ. Η γηπεδούχος δεν έχει χάσει στα 9 τελευταία, η φιλοξενούμενη στα τέσσερα πιο πρόσφατα και στο 75% των μεταξύ τους παιχνιδιών στα τελευταία πιο πρόσφατα ματς, έχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Καλό ποντάρισμα συνεπώς το να σκοράρουν αμφότερες, πράγμα που ούτως ή άλλως επιβεβαιώνεται στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Στόουκ.

Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(17:00) Πιτέρμπορο - Όξφορντ 1 και Over 2,5 στο 2.88 από τη novibet

(17:00) Τσάρλτον -  Σριούσμπερι G/G στο 1.89 από τη novibet

(17:00) Κόβεντρι - Στόουκ G/G στο 1.82 από τη novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0