Betpost

Άιντραχτ Φρ. - Μπόχουμ: Κακές άμυνες, πολλά γκολ με 1.77 στη Novibet.gr

Άιντραχτ Φρ. - Μπόχουμ: Κακές άμυνες, πολλά γκολ με 1.77 στη Novibet.gr

Επανέναρξη στα πρωταθλήματα και στη Γερμανία η Άιντραχτ καλείται να αφυπνιστεί αν δεν θέλει να χάσει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Στα 6 επίσημα ματς χωρίς νίκη, με τα δύο τελευταία να συνδυάζονται χωρίς γκολ και η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ να παραπαίει. Κλασικά βέβαια στον δεύτερο γύρο πέφτει η απόδοσή της και η εικόνα της είναι αν μη τι άλλο προβληματική. Ένας Κόλο Μουανί δεν φέρνει την άνοιξη.

Η Μπόχουμ κινείται εδώ και 18 ματς χωρίς ισοπαλία. Είναι ομάδα που αποφεύγει το «Χ» και αρέσκεται σε νίκη ή σε ήττα. Πήρε δύο συνεχόμενες νίκες, η τελευταία με τη Λειψία (1-0) και αν μη τι άλλο κέρδισε σε αυτοπεποίθηση για τη μάχη της παραμονής. Είναι από τις ομάδες που δεν της έκανε καλό η διακοπή, διότι είχε πάρει φόρα και περιμένει την άμεση συνέχεια, για να μαζέψει κι’ άλλους βαθμούς στο σακούλι της.

Η Φρανκφούρτη επικεντρώνεται στην έδρα της και μετρά σερί 4 νίκες και μία ισοπαλία. Η Μπόχουμ δεν έχει το δυνατό σημείο της εκτός έδρας, μιας και έχει μόλις 2 επιτυχίες στα 14 τελευταία ταξίδια της. Πάμε, όμως, στα σημαντικά. Οι απουσίες στην άμυνα απόψε μας ωθούν στο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι των γκολ.

Ο βασικός στόπερ Τούτα θα λείψει λόγω τιμωρίας από τους γηπεδούχους. Οι δύο βασικοί μπακ της Μπόχουμ είναι επίσης απόντες. Τα λάθη θα είναι αρκετά. Η Φρανκφούρτη ούτως ή άλλως δέχεται γκολ συνέχεια. Η Μπόχουμ μπορεί να κράτησε το... μηδέν στην άμυνα κόντρα στη Λειψία, αλλά εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατή. Θα βρει το γκολ και η ίδια, μιας και ρολάρει πλέον.

Το Over 2,5 είναι σε καλά επίπεδα. Είναι και ματς Παρασκευής, όλα είναι λίγο πιο... άνετα.

Η πρόταση του BN Sports:

21:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ over 2.5 γκολ με 1.77 απόδοση στη Novibet.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0