Betpost

Παράδοση χαμηλού σκορ στο ντέρμπι αιωνίων με απόδοση 1.95 από τη novibet.gr

Παράδοση χαμηλού σκορ στο ντέρμπι αιωνίων με απόδοση 1.95 από τη novibet.gr
Το 6ο φετινό ντέρμπι αιωνίων, τελευταίο φετινό για την Ευρωλίγκα είναι φυσικά το ματς της βραδιάς στο μπάσκετ και το ποντάρισμά μας θα γίνει με «οδηγό» τα πέντε παιχνίδια που προηγήθηκαν.
 
Σε αυτά τα πέντε ματς το σκορ ανάμεσα σε ερυθρόλευκους και πράσινους ήταν πολύ πιο χαμηλό από το σημερινό line των 160,5 πόντων. 119 πόντοι στο Super Cup, 134 στο ματς πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, 146 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και 150 πόντοι στο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ πριν δύο εβδομάδες.

Μόνο το ματς για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ στις 30 Δεκεμβρίου «ξέφυγε» (166 πόντοι) αλλά ήταν άνιση μάχη αφού ο Παναθηναϊκός έριξε από νωρίς λευκή πετσέτα. Η ομάδα του Σερέλη θα προσπαθήσει να χαλάσει το παιχνίδι αυτής του Μπαρτζώκα, οι γηπεδούχοι θα έχουν μία έξτρα πίεση για το αποτέλεσμα αφού με νίκη θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας οπότε επιλέγουμε το under.
Δεύτερη σημερινή επιλογή από ένα ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Άστρομπαλ όπου η ουραγός και προερχόμενη από 10 σερί ήττες Βιλερμπάν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κανέναν λόγο να σπαταλήσουν δυνάμεις, αμφότερες είναι από τις ομάδες με περιορισμένες επιθετικά λύσεις, προσθέστε τις απουσίες των αρχισκόρερ Ντε Κολό για τη Βιλερμπάν και Νέντοβιτς για τον Αστέρα που μας οδηγούν στην επιλογή του under 156,5 με απόδοση 1.92.

Οι προτάσεις του BN Sports:
(31/03, 21.30) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός under 160,5 πόντοι στο 1.95 από τη novibet.gr
(31/03, 22.00) Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας under 156,5 πόντοι στο 1.92 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0