Betpost

Η Μακάμπι «πνίγει» τους αντιπάλους της στο Γιαντ Ελιάου στο pamestoixima.gr

Η Μακάμπι «πνίγει» τους αντιπάλους της στο Γιαντ Ελιάου στο pamestoixima.gr

Με απόρθητο «κάστρο» μοιάζει η έδρα της Μακάμπι, η οποία υποδέχεται την (αποκλεισμένη) Αρμάνι Μιλάνο, 3 στροφές πριν το συναρπαστικό τέλος της EuroLeague.

Η Μακάμπι «σκόρπισε» την Βίρτους Μπολόνια και της έβαλε 111 πόντους, εξασφαλίζοντας θέση στην οκτάδα της EuroLeague. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι στην έδρα τους, οι Ισραηλινοί αποτελούν φόβητρο για κάθε αντίπαλο, ειδικά εφόσον αυτοί πέσουν στην παγίδα και ακολουθήσουν το γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού τους, όπως έκανε η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο την Τρίτη (28/03). Η Αρμάνι από την άλλη, ηττήθηκε από την δις Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές και είδε τις ελπίδες της για είσοδο στα playoffs να κάνουν «φτερά» και τώρα το μόνο που της απομένει είναι να μάχεται για το γόητρό της, με τον άσο της Μακάμπι με χάντικαπ -6.5 να είναι η επιλογή μας, στο pamestoixima.gr.

Προμηθέας και ΑΕΚ έρχονται με φόρα από τις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες, με την Ένωση να έχει πάρει και μια «ένεση» ψυχολογίας από την μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (25/03). Οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες την Πέμπτη (30/03) στο «Δημήτρης Τόφαλος», με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη να βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα, ενώ αντίθετα το σύνολο του Χριστόπουλου, παρά το πλεονέκτημα έδρας που έχει αποκτήσει για τα playoff του EuroCup, γνώρισε βαριά ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ με 108-69. Η «Βασίλισσα» έχει μπροστά της μια σειρά από δύσκολους αγώνες, όπως το ντέρμπι της τετράδας με τον ΠΑΟΚ (01/04) και η δύσκολη έξοδος στο Ισραήλ (04/04) οπότε θα κάνει rotation στην Πάτρα, με την επιλογή μας να είναι ο άσος με χάντικαπ -2.5 στο pamestoixima.gr

Οι προτάσεις του BN Sports:

(30/03, 21:05) Μακάμπι - Αρμάνι: Μακάμπι με χάντικαπ -6.5 σε απόδοση 1.78 από το pamestoixima.gr

(30/03, 19:15) Προμηθέας - ΑΕΚ: Προμηθέας με χάντικαπ -2.5 σε απόδοση 1.80 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0