Betpost

«Διαβολοβδομάδα» με έμφαση στην άμυνα του Ολυμπιακού για κέρδη από την betshop.gr

«Διαβολοβδομάδα» με έμφαση στην άμυνα του Ολυμπιακού για κέρδη από την betshop.gr

Η «διαβολοβδομάδα» κάνει την εμφάνιση της για τελευταία φορά στην φετινή σεζόν της Euroleague με κάποιες ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την θέση τους και άλλες να «μάχονται» για την 8άδα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ. Αν και προέρχεται από την ήττα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 90-75, παραμένει ομάδα με ποιότητα και το απόλυτο φαβορί του ματς. Η Βιλερμπάν με την σημαντική απουσία του Ντε Κολό κοιτάει πως θα κλείσει αυτή την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο αλλά θα στηρίξουμε την καλή άμυνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα επιλέγοντας να μην δεχθεί πάνω από 71,5 πόντους σε 1,92 απόδοση.

Η Ρεάλ και η Φενέρμπαχτσε έχουν εξασφαλίσει την θέση τους αμφότερες στα play off της Euroleague. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα τον έχει η γηπεδούχος Ρεάλ με ρεκόρ 21-9, ωστόσο η Φενέρ είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη. Ο κόουτς Ιτούδης έχει να διαχειριστεί όμως αρκετές απουσίες μεταξύ των οποίων οι Γουίλμπεκιν, ΜπιρσένΠιέρ και Μαχμούτογλου, που είναι τραυματίες. Θα ποντάρουμε στο +8,5 χάντικαπ της Φενέρ με απόδοση 1,63.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(29/3, 21:00) Ολυμπιακός -  Βιλερμπάν: Βιλερμπάν under 71,5 πόντους σε απόδοση 1,92 στη betshop.gr

(29/3, 21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε: Φενέρμπαχτσε +8,5 χάντικαπ σε απόδοση 1,63 στη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0