Betpost

Το γόητρο στο ΟΑΚΑ φέρνει πόντους και... κέρδη από τη Novibet!

Το γόητρο στο ΟΑΚΑ φέρνει πόντους και... κέρδη από τη Novibet!
Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν ξεκινά και η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου αναμένεται να φέρει μεγάλο σκορ στο Παναθηναϊκός - Μπάγερν. Με τον... δάσκαλο και όχι τον μαθητή στην «καυτή» Σταρκ Αρένα.
Η κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη φτάνει στο τέλος και πλέον κάθε αποτέλεσμα μετρά εις διπλούν για τις 14 εκ των 18 ομάδων.

Ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερις που τους λείπει το όποιο βαθμολογικό άγχος, βρίσκονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Μπάγερν. «Πράσινοι» και Βαυαροί έχουν τεθεί από νωρίς νοκ-αουτ στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου στα playoffs και το γεγονός αυτό δύσκολα θα τους κάνει να δώσουν βάρος στην άμυνα. Τα... μετόπισθεν της ομάδας του Τρινκιέρι συνήθως «πελαγοδρομούν» μακριά από το Μόναχο, το «τριφύλλι» ψάχνει τρόπο να ξεσπάσει, αμυντικά δεν το λες και αξιόπιστο, συνεπώς το μεγάλο σκορ φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.

Στο Βελιγράδι και την κατάμεστη «Σταρκ Αρένα», η Παρτιζάν θέλει να... κλειδώσει την παρουσία της στην 8αδα και στην προσπάθεια αυτή θα έχει τη συνεισφορά του κόσμου της. Για να το κάνει βέβαια αυτό πρέπει να κάμψει την αντίσταση της ποιοτικής και πλήρης Μπαρτσελόνα, με τον δάσκαλο (Ομπράντοβιτς) να συναντά τον μαθητή (Γιασικεβίτσιους). Με τη... φόρα των Σέρβων θα πάμε εδώ και τη νίκη στο... νήμα.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(28/3, 20:30) ΠαναθηναΪκός - Μπάγερν Μονάχου over 160,5 πόντους σε απόδοση 2.10 στη novibet.gr 


(28/3, 21:30) Παρτιζάν - Μπαρτσελόνα 1 με -2,5 πόντους χάντικαπ στους γηπεδούχους σε απόδοση 2.10 στη novibet.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0