Betpost

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δυάδα... διπλασιασμού με Γαλλία και Ουγγαρία στη Novibet!

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δυάδα... διπλασιασμού με Γαλλία και Ουγγαρία στη Novibet!

Μοιάζει απίθανο να καταφέρει η Ιρλανδία να στερήσει βαθμούς από τη Γαλλία στη μεταξύ τους συνάντηση για τα προκριματικά του EURO 2024, τη στιγμή που η Ουγγαρία έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στους Βούλγαρους, εκμεταλλευόμενη και την παράδοση απέναντί της.

Μία εβδομάδα απομένει για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά μέχρι τότε οι εθνικές ομάδες μπορούν να μας οδηγήσουν στο κέρδος, με την Εθνική μας φυσικά να έχει κάνει το χρέος της στο «Αλγκάρβε» απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Εύκολο 3-0, σε ένα γήπεδο που μας φέρνει γενικώς καλές αναμνήσεις από το EURO 2004 και το ματς κόντρα στη Ρωσία, αλλά μέχρι να χρειαστεί να δώσουμε και πάλι επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2024, στρέφουμε την προσοχή μας στην 2η αγωνιστική του θεσμού.

Εκεί όπου η Γαλλία έχει φυσικά ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ιρλανδία. «Καθάρισε» με χαρακτηριστική ευκολία την Ολλανδία, στο πρώτο βράδυ… αρχηγίας του Κίλιαν Εμπαπέ, επικράτησε με 4-0 και δεν μοιάζει πιθανό πως οι γηπεδούχοι μπορούν να σταματήσουν την ομάδα που πριν από μερικούς μήνες, έφτασε μέχρι και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα, η Ουγγαρία υποδέχεται την Βουλγαρία στο «σπίτι» της, στο οποίο μας είχαν κερδίσει τον Νοέμβριο σε φιλική αναμέτρηση με 2-1. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς και ανώτερη των Βούλγαρων, που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από το Μαυροβούνιο με 1-0.

Προβλημάτισαν με την εικόνα τους, είχαν μόλις δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες και ιστορικά, η Βουλγαρία δεν έχει κάνει «διπλό» στην Ουγγαρία, μετρώντας πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες σε επτά εξορμήσεις.

Συνοπτικά, οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

Ιρλανδία - Γαλλία 2 στο 1.38 στη novibet

Ουγγαρία - Βουλγαρία 1 στο 1.54 στη novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0