Betpost

Super League 2: Μεσημεριανή δυάδα σε απόδοση 3.30 στη Novibet

Super League 2: Μεσημεριανή δυάδα σε απόδοση 3.30 στη Novibet

Δύο επιλογές από τη Super League 2 που φτάνουν σε απόδοση το 3.30 στη Novibet.

παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Φέτος εντός έδρας παραμένει αήττητη εντός έδρας σε εφτά αγώνες πρωταθλήματος (5-2-0), ενώ σε αυτά τα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Στον αντίποδα ο Μακεδονικός ειδικά εκτός έδρας δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο και μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Στο 1.95 κινείται η απόδοση του άσου στη Novibet και μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται από τον Θεσπρωτό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον βυθό της βαθμολογίας και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Δέχονται με ευκολία γκολ, ενώ ως τώρα στη σεζόν έχουν να επιδείξουν μονάχα μία νίκη σε 14 παιχνίδια.

Τα «λιοντάρια» από την άλλη οδεύουν προς την κατάκτηση του τίτλου στον Α’ όμιλο της Super League 2 και το σημερινό εμπόδιο είναι θεωρητικά εύκολο να το προσπεράσουν. Εκτός έδρας μάλιστα η ομάδα των Σερρών έχει το απόλυτο 7/7 στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα με ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα ματς. Εξού και η επιλογή 2 & no goal σε απόδοση 1.70 στη Novibet.

Οι προτάσεις του BN Sports:

14:45 Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 1 σε απόδοση 1.95 από τη Novibet

14:45 Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 2 & no goal σε απόδοση 1.70 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0