Betpost

Η ευκαιρία της ΑΕΚ από το πράσινο χάντικαπ στο 1.97 της betshop.gr

Η ευκαιρία της ΑΕΚ από το πράσινο χάντικαπ στο 1.97 της betshop.gr
Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Basket League με την ΑΕΚ να ψάχνει την υπέρβαση απέναντι στους λαβωμένους πράσινους.
 
Η ΑΕΚ δεν υπολογίζει ως γνωστόν στον Λετονό γκαρντ Στρέλνιεκς αλλά και στον Αμερικανό σκόρερ Ουίλιαμς. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στον Ματ Τόμας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 ενώ λογικά δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι οι βασικοί Μπέικον και Πονίτκα που είναι τραυματίες.

Η ΑΕΚ έχει κίνητρο να κυνηγήσει μία μεγάλη νίκη που έχει ανάγκη βαθμολογικά και ψυχολογικά και με το χάντικαπ στους 9,5 πόντους για τον Παναθηναϊκό πιστεύουμε ότι η "βασίλισσα" έχει τα φόντα να πετύχει τον άσο στο υψηλότατο 1.97
Στο Αλεξάνδρειο ο Άρης υποδέχεται τον παρατημένο Ιωνικό με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και να ψάχνουν ένα ξέσπασμα. Η ομάδα της Νίκαιας χάνει τα 4 τελευταία παιχνίδια της με διαφορές τουλάχιστον 19 πόντων και μέση διαφορά άνω των 25 οπότε με δεδομένη και τη συνεχιζόμενη απουσία του Μαυροκεφαλίδη θα ποντάρουμε στον άσο με χάντικαπ 19,5 πόντους στους κιτρινόμαυρους.
(25/03, 19.15) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1 (+9,5) στο 1.97 από τη betshop.gr
(25/03, 17.00) Άρης - Ιωνικός 1 (-19,5) στο 1.80 από τη betshop.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0