Betpost

Προκριματικά Euro 2024: Ντεμπούτο για την Εθνική και... ταμείο από ημίχρονο στο pamestoixima.gr

Προκριματικά Euro 2024: Ντεμπούτο για την Εθνική και... ταμείο από ημίχρονο στο pamestoixima.gr
Έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι η Εθνική.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση των εθνικών ομάδων, με τις ευρωπαϊκές χώρες να ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του Euro 2024. Απόψε (24/03) ρίχνεται στη «μάχη» και η εθνική Ελλάδος, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Ένα παιχνίδι στο οποίο κακά τα ψέματα, η «γαλανόλευκη» είναι το μεγάλο φαβορί και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει με το δεξί και το τρίποντο.

Η Ελλάδα που είναι σε έναν αρκετά απαιτητικό όμιλο (Γαλλία και Ολλανδία) θέλει να πάρει το εισιτήριο για το Euro και να επιστρέψει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Τι παίζουμε σήμερα με το Γιβραλτάρ;

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, οι αποδόσεις είναι... στα τάρταρα, οπότε θα κυνηγήσουμε τα γκολ από ημίχρονο. Η Εθνική έχει δείξει ένα πιο επιθετικό πρόσωπο και θεωρούμε ότι θα μπει φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο για να «καθαρίσει» το ματς.

Τα over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είναι μία εξαιρετική επιλογή στο pamestoixima.gr, ενώ όσοι θέλουν να μπλέξουν με σκόρερ, θα ασχοληθούμε με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με γκολ.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(24/03, 21:45) Γιβραλτάρ - Ελλάδα: over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.10 στο pamestoixima.gr

(24/03, 21:45) Γιβραλτάρ - Ελλάδα: Anytime scorer ο Κώστας Φορτούνης με απόδοση 2.10 στο pamestoixima.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0